Javne Vesti

Sl1-1

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 42
18 Mart 2013 Napisala 

Farma 4: Milan Tarot intervju pred ulazak

Milan Tarot nam govori o ostalim učesnicima koji će biti na "Farmi" i prognozira šta će se dešavati.

- Znam sve takmičare koji ulaze u rijaliti, čak i imena onih koja nisu objavljena i po onome što vidim biće ovo veoma zanimljiv period. Biće tu i svađa, rasprava i mirenja. Vidim da će biti i seksa, ali znate moje prognoze su verodostojne, ali ako je nešto namešteno ja ne mogu da utičem na to. Reći ću vam i da će se jedan par, koji je svašta proživeo zajedno, u ovoj „Farmi“ rastati i da neće biti u dobrim odnosima.

Jedine osobe koje su bliske, a zna se da će biti u „Farmi“ su Ekrem i Vendi. Da li mislite na njih?

- Upravo na njih. Ja sam bio u Mađarskoj kada se emitovala prošla „Farma“, ali sam gledao neke klipove na „jutjubu“ i video sam kako su se ponašali Ekrem i Vendi. Takođe sam gostovao sa njima u jednoj emisiji gde sam video koliko su bliski. Možda se to na televiziji ne vidi, ali su uživo veoma bliski. Međutim, to će se na „Farmi“ promeniti. Moja energija je jača od Ekremove, tako da mi se javlja da će se Vendi meni prikloniti. Odlepiće za mnom. Vidim da će biti nekih svađa između njih, a kako ja vidim budućnost, Vendi će se veoma naljutiti na Ekrema.

Kako će se u ovom rijalitiju ponašati Stanija Dobrojević?

- To je ona starleta što je gola jahala skuter na vodi. Zanimljiv je ona lik, dosta će se svađati. Ali mogu vam reći da će biti jahanja i u „Farmi“.

A ostali ukućani?
- Rekao sam već za Vendi i Staniju. Dobra je i ova Saška Karan što joj i prezime govori.

 Da li mislite da će vam Era biti konkurencija?
- Ma kako čiča od 70 godina može meni da bude konkurencija? Jeste da on juri devojke od 20 leta, ali ja vam kažem da on koristi za potenciju med i orahe, ali indijske, a ne domaće. Tu je i koren toga što je pohotan i tako mator. Ali, ni to mu neće mnogo pomoći.

 


ALO



 




Ostavi komentar

  © JavneVesti 2013 | Sva prava zadržana.
  Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sa sajta JavneVesti.com bez prethodnog odobrenja.